Healing

Een aantal jaar geleden ontdekte ik dat ik met mijn energie pijn kan verzachten en soms zelfs geheel kan wegnemen. Intuïtief gaan mijn handen vanzelf naar de pijnlijke plek.

Een jaar geleden heb ik reiki gedaan waardoor de energie nog krachtiger stroomt.

Omdat ik hooggevoelig ben kan ik vaak ook voelen wat de achterliggende oorzaak is van de pijnklachten.

Samen kunnen we kijken of reiki voldoende is of dat je misschien iets zou mogen veranderen in je leven waardoor de pijn afneemt.

Zelf heb ik veel te kampen gehad met cluster en migraine aanvallen en met fibromyalgie. Ik geloof dat achter iedere lichamelijke kwaal een  spirituele oorzaak zit. Zo hebben over het algemeen mensen met fibromyalgie moeite met het aangeven van grenzen. Dit was in ieder geval bij mij de oorzaak. Nu ik heb geleerd goed mijn grenzen aan te geven en mezelf niet meer wegcijfer zijn mijn klachten sterk afgenomen. Ik kan dus niet alleen pijn verzachten maar wellicht ook samen met jou achterhalen wat de oorzaak is en hoe we dit zouden kunnen ombuigen.  Of hoe jij een kwalitatiever leven kunt hebben ondanks jouw aandoening of pijn.

 

Mocht je het gevoel hebben dat je emoties vastzitten en dat je lichaam dit om heeft gezet in pijn dan is wellicht een individuele knuffelworkshop iets voor jou. Samen met jou kijken we wat het jou zou kunnen brengen. voor meer informatie verwijs ik je graag naar het kopje: ïndividuele knuffelsessie.

Contact

Tarieven