Mijn levenspad was niet bepaald gemakkelijk. Ik heb een vrij moeilijke jeugd gehad waarbij misbruik en een strenge geloofsovertuiging de boventoon voerde. Daardoor ontwikkelde ik bepaalde patronen die ik moeilijk kon doorbreken. Ik heb zware depressies gehad en vele therapieën.

Na vele jaren therapie bij de ggz merkte dat ik niet echt vooruit kwam, want wat wisten zij ervan ? Tenslotte hadden zij niet meegemaakt wat ik had meegemaakt.ik ging verder zoeken en kwam bij een levenscoach terecht Ook zij had veel meegemaakt en wist daardoor echt waar ze over sprak en waardoor ze mij beter kon helpen dan welke psycholoog dan ook. Op dat moment voelde ik heel sterk de behoefte om ook op deze manier mensen te gaan helpen. Ook kwam ik op het spirituele pad terecht waarin ik heb geleerd datgene wat ik heb meegemaakt niet meer te zien als een last of blokkade maar als tools om zelfbewust te worden en te groeien.

Door mijn hooggevoeligheid kan ik vaak al voelen wat jouw worstelingen of blokkades zijn.

Ik ben er van overtuigd dat ik genoeg kennis en tools in huis heb om jou te helpen. Ik heb in juli 2016 met succes de opleiding tot levenscoach afgerond en hoewel ik al heel wat mensen heb mogen helpen voel ik dat het nu de tijd is om hier mijn fulltime baan van te maken.

 

Lieve groetjes van Paula